Hulp bij belastingaangifte

Heb je hulp nodig bij het invullen van je belastingaangifte?

De Belastingdienst biedt hierbij hulp met een belastingconsulent. Hiervoor moet je een afspraak maken via de BelastingTelefoon (0800-0543), bereikbaar maandag t/m donderdag van 08.00 tot 20.00 uur en vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur. Meer informatie over wat je mee moet nemen vind je hier.

FNV-leden krijgen hulp bij het invullen via de FNV Belastingservice. Kijk op de website voor diverse invullocaties bij jou in de buurt. Je kunt direct een afspraak maken en lezen wat je nodig hebt.

Daarnaast zijn er diverse maatschappelijke organisaties in onze gemeenten die gratis of tegen een kleine vergoeding hulp bieden aan bepaalde doelgroepen. Tevens kun je via de ouderbonden in veel gevallen terecht voor de belastingaangifte. Op deze pagina bieden wij een overzicht per gemeente.

Belastingvoordelen voor mensen met een ziekte of beperking
Meerkosten.nl geeft informatie en praktische tips over de aftrek via de aangifte inkomstenbelasting, maar ook over andere belastingvoordelen zoals de jonggehandicaptenkorting, de extra startersaftrek voor ondernemers met een arbeidshandicap, de aftrek van premies voor lijfrentes voor een gehandicapt (klein)kind en nog veel meer.

Informatiebijeenkomsten in de Bibliotheek

In Bibliotheek Bergeijk, Bladel, Budel, Eersel, Reusel en Valkenswaard houden we gratis informatiebijeenkomsten over de belastingaangifte.

Hulp bij particuliere belastingaangifte in de gemeenten Bergeijk, Bladel, Cranendonck, Eersel, Oirschot, Reusel-De Mierden en Valkenswaard.

De Bibliotheek helpt

Bibliotheek De Kempen biedt diverse cursussen om zelf beter te leren omgaan met computers en internet (Klik&Tik) en het regelen van je overheidszaken (Digisterker). Kijk in de agenda voor meer informatie.

Wil je reageren of heb je aanvullingen op dit overzicht van hulp bij particuliere belastingaangifte?
Stuur dan een e-mail naar info@bibliotheekdekempen.nl