E-books en luisterboeken

Wist je dat je als lid van Bibliotheek De Kempen ook e-books en luisterboeken kan lenen? Geniet waar je maar wilt én wanneer je maar wilt van de mooiste e-books en luisterboeken. De collectie is breed, gevarieerd en verrassend en wisselt regelmatig. 

Je leent luisterboeken én e-books in de de online Bibliotheek-app. In de app kun je titels zoeken, lenen, lezen of luisteren. Je kunt zelf kiezen of je persoonlijke aanbevelingen wil krijgen. Verder is het mogelijk om veel titels te previewen, een favorietenlijst te maken en statistieken bij te houden. E-books lenen op een e-reader kan ook. 

Hoe leen ik e-books en luisterboeken?

Om toegang te krijgen tot de online Bibliotheek, heb je een account nodig bij Bibliotheek De Kempen. Je hebt deze inloggegevens van nodig om je te registreren bij de Online Bibliotheek. Zo weet de online Bibliotheek wie je bent en van welke bibliotheek je lid bent. Dat kost je slechts een paar minuten. Daarna heb je direct toegang tot een collectie van meer dan 29.000 e-books en 2000 luisterboeken. Bekijk het instructiefilmpje.

Kom je er niet uit? 
 

Bekijk dan hier de veelgestelde vragen

Luisterboeken lenen in de vestiging

Ook in de vestigingen kun je luisterboeken lenen. In de Bibliotheek kun je Luisterboeken lenen op cd-rom of op Daisy-rom, dit is een speciaal soort luisterboek dat je afspeelt op een Daisy-speler.

Bekijk de luisterboeken in de vestigingen

Nieuw in de collectie 📱

Bekijk alle e-books

Meer hulp nodig?

Wil je meer weten over e-books, e-readers of de LuisterBieb? Of lukt het je niet om de apps te downloaden, te installeren of te gebruiken op je smartphone, e-reader, tablet of laptop? Kom dan langs bij Klik & Tik. Onze medewerkers en vrijwilligers helpen je graag op weg.

Lees meer