Beste bezoeker,

We gaan over naar een ander bibliotheeksysteem. De komende weken zullen er steeds meer diensten worden geïntroduceerd. Hou onze website in de gaten voor de updates.

Op dit moment is het weer mogelijk om in de vestigingen materialen te lenen en in te leveren. Mijn menu op de website is beschikbaar. Hier kun je reserveren, zoeken in de catalogus en geleende materialen verlengen. De eerste keer zal je bij het gebruik van mijn menu met een tijdelijk wachtwoord moeten inloggen.

Lees meer.

E-books en luisterboeken

Wist je dat je als lid van Bibliotheek De Kempen ook e-books en luisterboeken kan lenen? De collectie is breed, gevarieerd en verrassend en wisselt regelmatig.

E-books lenen

E-books leen je via de Online Bibliotheek. Met meer dan 25.000 titels is er voor ieder wat wils. Je leest e-books op een tablet, e-reader, laptop of telefoon. Lenen kan op ieder moment van de dag, zo vanuit huis. Wil je voor de eerste keer e-books lenen? Registreer je dan eerst bij de Online Bibliotheek.

E-book app

Het merendeel van het e-bookaanbod is te lezen via de e-book app van de Bibliotheek. Registreer je eerst bij de Online Bibliotheek, kies je boeken (online) via de website, download en open de app, en de boeken staan voor je klaar.

Luisterboeken

Als bibliotheeklid kan je op twee manieren genieten van de mooiste luisterboeken. Gebruik de gratis LuisterBieb app van de Online Bibliotheek voor je tablet of smartphone. Of leen in jouw vestiging luisterboeken op cd of op speciale Daisy-roms.

E-books lezen op een e-reader

E-books lezen op je pc of laptop

E-books lezen op je Smartphone

Meer hulp nodig?

Wil je meer weten over e-books, e-readers of de LuisterBieb? Of lukt het je niet om de apps te downloaden, te installeren of te gebruiken op je smartphone, e-reader, tablet of laptop? Kom dan langs bij het Digitaal Café. Onze medewerkers en vrijwilligers helpen je graag op weg.

Zoek een Digitaal Café bij jou in de buurt