E-books en luisterboeken

Wist je dat je als lid van Bibliotheek De Kempen ook e-books en luisterboeken kan lenen? De collectie is breed, gevarieerd en verrassend en wisselt regelmatig.

Is dit de eerste keer dat u gebruik wilt maken van de Online Bibliotheek of LuisterBieb?
Volg dan dit stappenplan om u eerst te registreren.

E-books lenen

E-books leen je via de Online Bibliotheek. Met meer dan 25.000 titels is er voor ieder wat wils. Je leest e-books op een tablet, e-reader, laptop of telefoon. Lenen kan op ieder moment van de dag, zo vanuit huis. Wil je voor de eerste keer e-books lenen? Registreer je dan eerst bij de Online Bibliotheek.

E-book app

Het merendeel van het e-bookaanbod is te lezen via de e-book app van de Bibliotheek. Registreer je eerst bij de Online Bibliotheek, kies je boeken (online) via de website, download en open de app, en de boeken staan voor je klaar.

Luisterboeken

Als bibliotheeklid kan je op twee manieren genieten van de mooiste luisterboeken. Gebruik de gratis LuisterBieb app van de Online Bibliotheek voor je tablet of smartphone. Of leen in jouw vestiging luisterboeken op cd* of op speciale Daisy-roms.

*Door de overgang naar het nieuwe systeem, zijn de luisterboeken op cd momenteel nog niet opgenomen in de online catalogus, we zijn op zoek naar een oplossing.

Hulp bij het lenen van e-books via de Online Bibliotheek

Wachtwoord vergeten van de Online Bibliotheek (emailadres)

Wachtwoord vergeten van de Online Bibliotheek (pasnummer)

E-books lezen op een e-reader

E-books lezen op je pc of laptop

E-books lezen op je Smartphone

Hulp bij het lenen van luisterboeken via de LuisterBieb app

LuisterBieb: Wat is het?

LuisterBieb: Uitleg over registreren

Hulp als je je wachtwoord bent vergeten in de LuisterBieb app (e-mailadres)

Hulp als je je wachtwoord bent vergeten in de LuisterBieb app (pasnummer)

Meer hulp nodig?

Wil je meer weten over e-books, e-readers of de LuisterBieb? Of lukt het je niet om de apps te downloaden, te installeren of te gebruiken op je smartphone, e-reader, tablet of laptop? Kom dan langs bij Klik & Tik. Onze medewerkers en vrijwilligers helpen je graag op weg.

Zoek Klik & Tik bij jou in de buurt