activiteiten

 • Jeugdactiviteiten

  Bijzondere boekpresentaties, voorlezen, voorstellingen en meer

  Beijk de activiteiten

 • Activiteiten

  Cursussen, lezingen, workshops, talencafés, schrijfcafés en meer

  Naar de activiteitenagenda

 • KennisMakers

  Deel jouw kennis of passie in de bieb

  Lees meer

 • Digitale vragen of Nederlands oefenen?

  De Bibliotheek helpt!

Het hele jaar door zijn er in de Bibliotheek inspirerende, creatieve, leerzame en ontspannende activiteiten voor jong en oud. Van lezingen tot workshops. Van boekpresentaties tot voorlezen. Van Talencafés tot gratis cursussen. We hebben voor elk wat wils en iedereen is welkom, ook niet-leden. Neem een kijkje in de agenda en schrijf je in voor de nieuwsbrief om niets te missen.

Agenda

Activiteiten voor jong en oud

Naar de activiteiten agenda

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Boekpresentaties

De Bibliotheek is bij uitstek de plek om nieuwe boeken én (lokale) schrijvers te ontdekken. Kom eens langs bij één van onze boekpresentaties.
 

Lezingen

Van gezondheid tot spirtualiteit. Van reizen tot opevoeding. Van natuur tot filosofie. Laat je inspireren tijdens de lezingen van de Bibliotheek. 
 

Jeugdactiviteiten

Ontdek de jeugdactiviteiten van de Bibliotheek. Boekpresentaties, voorlezen en voorstellingen: kinderen van jong en oud zijn welkom.
 

KennisMakers

Heb je een jarenlange passie of specifieke kennis die je graag wilt delen met anderen? Wordt dan KennisMaker in de Bibliotheek.
 

Talencafés

Babbel jij een aardig woordje Engels, Duits, Spaans, Frans of Italiaans en wil je blijven oefenen? Kom dan naar onze gratis Talencafés.
 

Beter worden in (digi)taal

Nederlands leren of oefenen? Of beter worden op de computer en internet? De Bibliotheek helpt iedereen, ook niet-leden. Ontdek onze cafés en (gratis) cursussen.