Belastingaangifte Bergeijk

Hulp bij belastingaangifte in Bergeijk

Voor hulp bij aangifte zijn in de gemeente Bergeijk diverse mogelijkheden. 

Wél!Welzijn De Kempen (Gemeente Bergeijk, Eersel, Bladel en Reusel-De Mierden)

Wél!Welzijn De Kempen biedt ondersteuning bij het invullen van formulieren. Samen met een vrijwilliger van Wel! vul je jouw formulieren in, is er de mogelijkheid om een overzicht van jouw financiële situatie te maken en kun je informatie krijgen over regelingen en voorzieningen die voor jou van belang kunnen zijn (bijvoorbeeld kwijtschelding belastingen, huur- en/of zorgtoeslag, subsidies etc.). Samen met de vrijwilliger leer je je administratie (weer) zelfstandig te doen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen Wél! Welzijn de Kempen via telefoonnummer 0497 514 747 of emailadres: TA@welzijndekempen.nl.

Hulp bij aangifte door KBO

Ook dit jaar heeft u weer de mogelijkheid om gebruik te maken van de belastingservice om uw belastingaangifte gratis te laten invullen door FNV deskundigen en twee adviseurs van de KBO. Als u van deze service gebruik wilt maken dan kunt u zich hiervoor tot 1 maart 2020 aanmelden bij Harrie Noten, Brouwershof 2, 5571BT Bergeijk. De invuldata zijn vrijdag 13 maart en vrijdag 20 maart a.s. voor leden die door FNV deskundigen hun aangiften laten invullen.

Met degene die hun aangifte laten invullen door KBO adviseurs wordt er een persoonlijke afspraak gemaakt, maar moeten zich wel aanmelden 

Mail voor meer informatie naar kbo.bergeijk@gmail.com.