Beste bezoeker,

We gaan over naar een ander bibliotheeksysteem. De komende weken zullen er steeds meer diensten worden geïntroduceerd. Hou onze website in de gaten voor de updates.

Op dit moment is het weer mogelijk om in de vestigingen materialen te lenen en in te leveren. Mijn menu op de website is beschikbaar. Hier kun je reserveren, zoeken in de catalogus en geleende materialen verlengen. De eerste keer zal je bij het gebruik van mijn menu met een tijdelijk wachtwoord moeten inloggen.

Lees meer.

Lid worden

Word lid bij Bibliotheek De Kempen en verbreed je horizon. We hebben verschillende soorten abonnementen, al vanaf € 1,80 per maand.

  • Uitgebreide collectie

    Met een lidmaatschap heb je toegang tot een uitgebreide collectie boeken, muziek, films, tijdschriften en veel meer.

  • Korting op activiteiten

    Met een lidmaatschap kun je voordelig naar onze activiteiten: inspirerende lezingen, boekpresentaties, leuke workshops en nog veel meer.

  • 24/7 e-books lenen

    Met een lidmaatschap heb je toegang tot de landelijke Online Bibliotheek, waar je 24/7 e-books en luisterboeken kunt lenen.

Lid worden gaat snel en eenvoudig.

Heb je een e-mailadres en maak je gebruik van internetbankieren? Dan kun je je aanmelden via het online aanmeldformulier. Wij sturen je ledenpas binnen vijf werkdagen naar je toe, op dat moment gaat je abonnement in.

Wil je direct gebruik maken van je abonnement? Schrijf je dan in bij een bibliotheekvestiging op het moment dat daar een medewerker aanwezig is. Je krijgt je ledenpas ter plekke en kunt direct materialen lenen.