• Leestips 2018

  Weet je niet wat te lezen? Hier vind je de meest uitgeleende titels in 2018 en tips van onze medewerkers en vrijwilligers.  

  We zijn ook erg benieuwd naar jouw leestip. Welk boek heeft jou in 2018 het meeste geraakt? Laat het ons weten!

 • Ben jij een KennisMaker?

  De Bibliotheek is bij uitstek een plaats om kennis te delen. De Bibliotheek heeft echter niet álle kennis zelf in huis: daarvan kan jij ons (en anderen) voorzien! Heb je een jarenlange passie of specifieke kennis die je graag wilt delen met anderen? Wordt dan KennisMaker en deel jouw kennis in de Bibliotheek!

 • Het Taalcafé

  Wil je graag samen met anderen je Nederlands oefenen? Kom dan naar het Taalcafé. Hier praat je met elkaar over allerlei onderwerpen zoals werk, boodschappen doen, eten en drinken, hobby’s en gezondheid. Zo kan je in een informele sfeer op je eigen niveau Nederlands oefenen.

 • Digitaal Café

  Hoe werkt mijn tablet? Hoe zet ik een e-book op mijn e-reader? Waar vind ik handige apps en hoe installeer ik ze op mijn smartphone of tablet? Hoe surf ik veilig online en waar vind ik betrouwbare informatie? In het Digitaal café kun je binnenlopen met vragen over internet, apps, je tablet, e-reader of smartphone. 

 • Werken met de digitale overheid

  Vind je het lastig om zaken met de overheid digitaal te regelen? Bijvoorbeeld om via de computer een afspraak te maken bij de gemeente? Om online werk te zoeken bij het UWV? Of om digitaal huur- en zorgtoeslag aan te vragen? Volg dan de cursus ‘Digisterker, werken met de digitale overheid’  

Activiteiten agenda

Ontdek Bibliotheek de Kempen

Openingstijden vandaag

Alle vestigingen zijn vandaag gesloten.

Naar alle openingstijden