Bibliotheek De Kempen

Bibliotheken gesloten en activiteiten geannuleerd

Vanaf maandag 16 maart zijn al onze Bibliotheken gesloten om verspreiding van COVID-19 te voorkomen. Deze sluiting duurt in ieder geval tot en met maandag 6 april. 

Ook alle activiteiten tot en met donderdag 30 april zijn geannuleerd. Bezoekers kunnen een mail van ons verwachten. Heb je een ticket gekocht? Dan krijg je je geld terug. 

De inleverdatum van alle materialen wordt verlengd tot 15 april, dus je hoeft je geen zorgen te maken over eventuele boetes. We verzoeken je de materialen gewoon thuis te houden. De reserveringen die bij ons zijn binnengekomen in de periode van 9 maart tot 6 april zullen tot 15 april in de reserveringskast blijven staan. Ben je lid van de Bibliotheek? Dan kun je in de tussentijd genieten van ruim 28.000 e-books en 3.600 luisterboeken via de Online Bibliotheek.

Heb je vragen? Je kunt ons bereiken via info@bibliotheekdekempen.nl
We vertrouwen op je begrip en medewerking.

Tips voor thuis

We hebben de leukste lees-, luister-, leer- en kijk tips voor kinderen én volwassenen voor je verzameld.

Elke dag een nieuwe leuke tip? Volg ons dan op Facebook.
 

Media Ukkie Dagen

Van vrijdag 27 maart tot en met vrijdag 3 april zijn de Media Ukkie Dagen. Normaal gesproken organiseren we in de vestigingen allerlei activiteiten. Je kunt de campagne nu gewoon online vanuit huis volgen. Het zijn ongewone tijden en in veel jonge gezinnen zal er flink gebruik gemaakt worden van media. Wij geven je tips en adviezen die je helpen bij al je vragen over opvoeden met media.
 


Mijn Menu

Boeken zoeken, reserveren en verlengen.

Lees meer

Bekijk de agenda

Activiteiten in de Bibliotheek

Agenda

Openingstijden

Vanaf maandag 16 maart zijn al onze Bibliotheken gesloten om verspreiding van COVID-19 te voorkomen. Deze sluiting duurt in ieder geval tot en met maandag 6 april.

E-books en Luisterboeken

Via de online Bibliotheek heb je je boekenkast altijd op zak. Met je abonnement heb je toegang tot ruim 20.000 e-books en luisterboeken. Ontdek de mooiste verhalen en laat je inspireren.

KennisMakers

Heb je een jarenlange passie of specifieke kennis die je graag wilt delen met anderen? Wordt dan KennisMaker in de Bibliotheek.

Beter worden in (digi)taal

Nederlands leren of oefenen? Of beter worden op de computer en internet? De Bibliotheek helpt iedereen, ook niet-leden. Ontdek onze cafés en (gratis) cursussen.

Blijf op de hoogte via Facebook, Twitter en de digitale nieuwsbrief