Beste bezoeker,

We gaan over naar een ander bibliotheeksysteem. De komende weken zullen er steeds meer diensten worden geïntroduceerd. Hou onze website in de gaten voor de updates.

Op dit moment is het weer mogelijk om in de vestigingen materialen te lenen en in te leveren. Mijn menu op de website is beschikbaar. Hier kun je reserveren, zoeken in de catalogus en geleende materialen verlengen. De eerste keer zal je bij het gebruik van mijn menu met een tijdelijk wachtwoord moeten inloggen.

Lees meer.

Bibliotheek De Kempen

Mijn Menu

Boeken zoeken, reserveren en verlengen. We hebben een nieuw systeem, log eerst opnieuw in.

Lees meer

Bekijk de agenda

Activiteiten in de Bibliotheek

Agenda


Robot Dash

Heb jij al kennisgemaakt met robot Dash? Dit nieuwsgierige en superslimme robotje kun je zo instellen dat hij doet wat jij wilt. Hij hoort geluiden, reageert op licht en ziet voorwerpen. Ga jij samen met Dash verschillende uitdagingen aan?

Vacature Enthousiaste Lees-/ mediaconsulent (20/25 u/w)

Ben jij een enthousiaste en bevlogen professional en heb je affiniteit met de voorschoolse opvang en het basisonderwijs? Vind je het leuk om de spil én stimulator te zijn voor leesplezier en mediawijsheid? Heb jij het in je om kinderen te bevorderen in lees-, taal- en digitale ontwikkeling? En ben jij proactief en resultaatgericht? Dan is Bibliotheek De Kempen op zoek naar jou!

Sinterklaas Boeken

De pepernoten liggen alweer in de schappen. Dus wij hebben alvast de leukste, grappigste en mooiste sinterklaas verhalen voor je verzameld. Je vindt ze op onze jeugdpagina voor 0 tot 6 jaar.
 

E-books en Luisterboeken

Via de online Bibliotheek heb je je boekenkast altijd op zak. Met je abonnement heb je toegang tot ruim 20.000 e-books en luisterboeken. Ontdek de mooiste verhalen en laat je inspireren.

KennisMakers

Heb je een jarenlange passie of specifieke kennis die je graag wilt delen met anderen? Wordt dan KennisMaker in de Bibliotheek.

Beter worden in (digi)taal

Nederlands leren of oefenen? Of beter worden op de computer en internet? De Bibliotheek helpt iedereen, ook niet-leden. Ontdek onze cafés en (gratis) cursussen.

Blijf op de hoogte via Facebook, Twitter en de digitale nieuwsbrief