Bibliotheek De Kempen

Bibliotheken weer open!

Goed nieuws! We zijn weer open! Bibliotheek Bergeijk, Bladel, Budel, Eersel, Reusel, Oirschot, Valkenswaard zijn van maandag tot en met vrijdag van 14:00 tot 17:00 uur geopend. Bibliotheek Hapert is onbemand geopend tijdens schooluren, je kunt daar gebruik maken van de zelfservice. Leden van Bibliotheek Maarheeze kunnen gebruik maken van de Afhaalbieb.

Tijd om materialen in te leveren
Heb je nog geleende materialen thuis? Dan is het tijd om deze in te leveren. De boetevrije periode wordt verlengd tot maandag 15 juni. Vanaf dan werken we weer met de normale uitleentermijn van 3 weken. We verzoeken je alle materialen weer in te leveren, zodat ook anderen er weer van kunnen genieten. Uiteraard houden we bij de inleverdatum rekening met de quarantaine tijd van de ingeleverde materialen.

Corona Maatregelen
Om te zorgen dat het verblijf in de bibliotheek voor iedereen prettig en veilig verloopt hebben we enkele belangrijke regels. Lees deze goed door voordat je naar de bibliotheek komt.

Benieuwd hoe dat er uit ziet, de 'anderhalve-meter-bibliotheek'? Bekijk hier het voorbeeldfilmpje van Bibliotheek Bergeijk, Bibliotheek Eersel, Bibliotheek Oirschot en Bibliotheek Valkenswaard

Graag tot snel!

Ontdek de online tutorials van het DigiBiebLab

Onze DigiBiebLab techneuten vinden het maar niks om stil te zitten... Daarom maken ze nu tijdens de corona crisis de leukste odprachten voor thuis!
 

Maak je eigen animatiefilm met stop motion

Een leuke opdracht tijdens het lange Pinksterweekeind. Deel je het resultaat met ons via Facebook? We zijn erg benieuwd!
 


Mijn Menu

Boeken zoeken, reserveren en verlengen.

Lees meer

Bekijk de agenda

Activiteiten in de Bibliotheek

Agenda

Openingstijden

Vanaf maandag 18 mei zijn onze Bibliotheken (m.u.v. Hapert en Maarheeze) weer open. We hebben aangepaste openingstijden. 

E-books en Luisterboeken

Via de online Bibliotheek heb je je boekenkast altijd op zak. Met je abonnement heb je toegang tot ruim 20.000 e-books en luisterboeken. Ontdek de mooiste verhalen en laat je inspireren.

KennisMakers

Heb je een jarenlange passie of specifieke kennis die je graag wilt delen met anderen? Word dan KennisMaker in de Bibliotheek.

Beter worden in (digi)taal

Nederlands leren of oefenen? Of beter worden op de computer en internet? De Bibliotheek helpt iedereen, ook niet-leden. Ontdek onze cafés en (gratis) cursussen.

Blijf op de hoogte via Facebook, Twitter en de digitale nieuwsbrief