Bibliotheek De Kempen

Mijn Menu

Boeken zoeken, reserveren en verlengen. We hebben een nieuw systeem, log eerst opnieuw in.

Lees meer

Bekijk de agenda

Activiteiten in de Bibliotheek

Agenda


Word vrijwilliger bij de VoorleesExperss

De VoorleesExpress is een leesbevorderingsprogramma voor kinderen van 2 tot 8 jaar met een taalachterstand. In september zijn we gestart in Bergeijk, Bladel, Cranendonck en Valkenswaard. Vanaf februari starten we ook in Eersel, Oirschot en Reusel– De Mierden.

We zijn op zoek naar voorleesvrijwilligers en vrijwilligerscoördinatoren. Draag jij een steentje bij?

Joris' Kerstboom

Ken je de Joris’ Kerstboom? Dit is gebaseerd op het KRO-NCRV tv-programma van presentator Joris Linssen waarin hij mensen uitnodigt een boodschap voor een dierbare in de boom te hangen en hun verhaal te delen. In Bibliotheek Bergeijk, Bladel, Budel, Eersel en Valkenswaard kun je tussen 9 en 24 december hetzelfde doen. Wie zet jij in het licht?

E-books en Luisterboeken

Via de online Bibliotheek heb je je boekenkast altijd op zak. Met je abonnement heb je toegang tot ruim 20.000 e-books en luisterboeken. Ontdek de mooiste verhalen en laat je inspireren.

KennisMakers

Heb je een jarenlange passie of specifieke kennis die je graag wilt delen met anderen? Wordt dan KennisMaker in de Bibliotheek.

Beter worden in (digi)taal

Nederlands leren of oefenen? Of beter worden op de computer en internet? De Bibliotheek helpt iedereen, ook niet-leden. Ontdek onze cafés en (gratis) cursussen.

Blijf op de hoogte via Facebook, Twitter en de digitale nieuwsbrief