Bibliotheek De Kempen

Mijn Menu

Verlengen, reserveren en meer

Inloggen

Bekijk de agenda

Activiteiten in de Bibliotheek

Agenda

E-Books en Luisterboeken

Via de online Bibliotheek heb je je boekenkast altijd op zak. Met je abonnement heb je toegang tot ruim 20.000 e-books en luisterboeken. Ontdek de mooiste verhalen en laat je inspireren.

Blind Date met een boek

Boeken. Ze zijn er in alle soorten en maten. Wij hebben er zelfs meer dan 200.000. Zoveel keuze. En tóch kies je al snel je favoriete schrijver of genre. Maar je laten verrassen is ook leuk. Durf jij de uitdaging aan? Kom dan deze zomer naar de bieb en ga op blind date met een boek.

Langere uitleentermijn

De zomervakantie is traditiegetrouw een periode waarin mensen de tijd nemen om (meer) te lezen. Daarom is de uitleentermijn voor boeken en tijdschriften vanaf 24 juni tot en met 4 augustus geen drie, maar zes weken. Veel leesplezier!

De Bieb in Beeld

In ons jaarverslag ontdek je wat we in 2018 bereikt hebben, hoe wij ons inzetten voor de persoonlijke ontwikkeling van alle inwoners en wat onze plannen zijn. 

KennisMakers

Heb je een jarenlange passie of specifieke kennis die je graag wilt delen met anderen? Wordt dan KennisMaker in de Bibliotheek.

Beter worden in (digi)taal

Nederlands leren of oefenen? Of beter worden op de computer en internet? De Bibliotheek helpt iedereen, ook niet-leden. Ontdek onze cafés en (gratis) cursussen.

Blijf op de hoogte via Facebook, Twitter en de digitale nieuwsbrief