Bibliotheek De Kempen

Mijn Menu

Verlengen, reserveren en meer

Inloggen

Bekijk de agenda

Activiteiten in de Bibliotheek

Agenda


Kinderboekenweek

Van 2 t/m 13 oktober is het weer Kinderboekenweek. Dit jaar staat in het thema: Reis Mee! Er staan een hoop leuke activiteiten rondom het thema reizen en voertuigen op het programma in onze vestigingen. Ga je mee op avontuur?

Week van de Dementie

Op 21 september is het Wereld Alzheimer Dag. Rondom deze dag worden veel activiteiten georganiseerd waarbij dementie centraal staat. Ook wij doen hier aan mee. Met gratis lezingen, voorstellingen, informatieavonden, een markt en meer. 

Over Dyslexie gesproken

De Bibliotheek heeft een groep opgericht voor iedereen die op één of andere manier met dyslexie in aanraking komt. Als ouder, professional, of omdat je het zelf hebt. Met deze groep wil Bibliotheek De Kempen mensen bij elkaar brengen om ieders krachten te bundelen.
 

E-books en Luisterboeken

Via de online Bibliotheek heb je je boekenkast altijd op zak. Met je abonnement heb je toegang tot ruim 20.000 e-books en luisterboeken. Ontdek de mooiste verhalen en laat je inspireren.

KennisMakers

Heb je een jarenlange passie of specifieke kennis die je graag wilt delen met anderen? Wordt dan KennisMaker in de Bibliotheek.

Beter worden in (digi)taal

Nederlands leren of oefenen? Of beter worden op de computer en internet? De Bibliotheek helpt iedereen, ook niet-leden. Ontdek onze cafés en (gratis) cursussen.

Blijf op de hoogte via Facebook, Twitter en de digitale nieuwsbrief