Online cursussen

Als lid van de Bibliotheek kun je ieder jaar gratis twee online cursussen volgen. Om een nieuwe hobby te ontdekken of een vreemde taal te leren. Om wegwijs te raken in een computerprogramma of meer te weten te komen over gezondheid en opvoeding. Als bonus krijgt ieder lid elke maand een korte cursus cadeau.

Hoe werkt het?

Met een geldig bibliotheeklidmaatschap kun je twee online cursussen per jaar kiezen. Je volgt de cursus van je keuze waar je maar wilt in je eigen tijd en tempo. Na het aanmelden kom je in je persoonlijke cursusomgeving waar je cursus voor je klaarstaat.

Gratis cursus van de maand

Gratis oefenen met taal en digitaal

Wil je aan je digitale basisvaardigheden werken? Of de Nederlandse taal beter leren beheersen? De Bibliotheek heeft gratis cursussen, spreekuren en andere (online) hulpmiddelen.

Bekijk het aanbod

Gratis oefenen voor je rijbewijs

Tijd voor je rijbewijs? In de Bibliotheek kun je gratis oefenen voor je theorie-examen en virtuele praktijkroutes rijden. Alles is up-to-date en geheel in overeenstemming met de CBR-toetsing. Je kan gratis oefenen op de publiekscomputers of je eigen laptop in al onze vestigingen. (Buiten de Bibliotheek werkt de link niet en dien je te betalen) De wifi is gratis en je hoeft geen lid te zijn.

Oefen voor je rijbewijs