Op maandag 1 juli stappen we over op een nieuw inlogsysteem. Het kan zijn dat je problemen hebt met inloggen. Probeer het later nog een keer. Blijft het probleem zich voordoen, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • Yvonne Doorduyn De affaire

  Een journaliste in Brussel beëindigt haar affaire met een populaire leider in het Europees Parlement, waardoor ze verstrikt raakt in een netwerk van corruptie, machtsmisbruik en geweld.

  Gedrukt boek

 • Natasha Pulley Stad 40

  Een gevangene in een Siberisch werkkamp wordt overgeplaatst naar een laboratorium in een geheimzinnige stad waar het Kremlin een experiment is begonnen met radioactieve straling. Hij vermoedt dat die veel hoger is dan gezegd wordt en gaat op onderzoek uit.

  Gedrukt boek

 • R.F. Kuang Yellowface

  Een ongelukkige schrijfster steelt het onvoltooide manuscript van haar overleden populaire Aziatische vriendin. Met de publicatie ervan onder haar eigen naam komt de discussie over culturele toe-eigening op gang en loopt alles uit de hand.

  Gedrukt boek

 • A.J. Finn Einde verhaal

  Een jonge vrouw vliegt naar San Francisco om een biografie te schrijven van een befaamde thrillerauteur. Daar aangekomen blijkt dat hij de geheimen uit zijn verleden niet zomaar prijsgeeft, zelfs niet als er nieuwe slachtoffers vallen...

  Gedrukt boek


Boek van de maand

Chris Lloyd De ongewenste doden

Als in 1940 in Parijs vier vluchtelingen dood worden gevonden, wil een rechercheur koste wat het kost gerechtigheid voor deze moorden.

Bekijk dit boek


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken