Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • Mari Hannah Haar laatste verzoek

  Op een plaats delict vindt rechercheur Kate Daniels een boodschap van het vrouwelijke slachtoffer, waarin zij haar vraagt op zoek te gaan naar een man die Aaron heet. Is deze man de moordenaar, of een nieuw slachtoffer?

  Gedrukt boek

 • Jonas Moström Middernachtsmeisjes

  Als in de universiteitsstad Uppsala het lijk van een jonge vrouw wordt gevonden in het anatomisch theater van de universiteit, roept de politie de hulp van psychiater Nathalie Svensson in om een daderprofiel te maken.

  Gedrukt boek

 • Thomas Enger Het boek van de galg

  Een vrouw overleeft een moordaanslag in haar eigen huiskamer. Een depressieve man verdwijnt zonder enig spoor, en zet na anderhalf jaar een kettingreactie in gang door het sturen van een e-mail. Een man met een verstoorde verstandhouding tot anderen doet zich zo normaal mogelijk voor om zijn duistere activiteiten te verbergen.

  Gedrukt boek

 • M.W. Craven De curator

  DS Washington Poe en zijn assistent Tilly Bradshaw van het National Crime Agency krijgen rond Kerstmis te maken met afgehakte vingers die her en der in Cumbria opduiken en van verschillende slachtoffers blijken te zijn.

  Gedrukt boek


Boek van de maand

M.J. Arlidge Kom eens gauw

Een inspecteur onderzoekt het verband tussen twee brute moorden, maar na een persoonlijke tragedie is het aan haar partner om het onderzoek alleen voort te zetten.

Bekijk dit boek


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken