Gezin & Gezondheid

Terug naar alle genres

Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • Iris de With, Mae Zaal Maar je lacht toch nog?

  Persoonlijk relaas van twee vrouwen die altijd al te maken hebben gehad met zware depressies, gericht op het doorbreken van taboes over het onderwerp.

  Gedrukt boek

 • Celia Dodd Als ze maar gelukkig zijn

  Bespreking van problemen en dilemma's die kunnen voorkomen in de relatie tussen ouders en hun volwassen kinderen. Met aandacht voor persoonlijke ervaringen van ouders en adviezen van experts voor het ontwikkelen van een hechte band met het volwassen kind.

  Gedrukt boek

 • Simon Schama In gezonde staat

  Historische studie naar hoe pandemieën en de ontwikkeling van vaccins de wereldgeschiedenis hebben beïnvloed, met speciale aandacht voor het spanningsveld tussen de medische wetenschap en de politiek. Met foto’s en illustraties.

  Gedrukt boek

 • Joris Linssen Het boek Louis

  Dit is het verhaal van Louis en de invloed die hij heeft gehad op Joris Linssen. Louis wordt geboren in een taxi, te vondeling gelegd en later weer teruggehaald door zijn moeder, een prostituee uit Den Haag. Op zijn 21e wordt zij door een klant vermoord, terwijl Louis onschuldig gevangenzit in Parijs. Hij heeft een jeugd vol kindertehuizen en pleeggezinnen...

  Gedrukt boek


Boek van de maand

Jessie Inchauspe Glucose revolutie in de praktijk

Verbeter je gezondheid zónder op dieet te gaan

Met Glucose revolutie in de praktijk krijg je meer energie, heb je minder last van cravings, verbetert je humeur en slaap je beter dan ooit tevoren. Zonder calorieën te tellen en door alles te eten waar je van houdt.

Bekijk dit boek


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken