Coronamaatregelen

Vanaf zaterdag 26 juni zijn de corona maatregelen versoepeld.

Wat moet nog wel?

• Houd 1,5 meter afstand.
  • Blijf thuis wanneer je klachten hebt.
  • Er mogen een beperkt aantal mensen tegelijk in de Bibliotheek zijn. Verzoekt een medewerker of vrijwilliger je even te wachten? Volg deze aanwijzing dan op.
  • Wil je langere tijd in de Bibliotheek blijven? Bijvoorbeeld om een werkplek of computer te gebruiken of een krant te lezen? Dan is een gezondheidscheck en registratie verplicht (vanaf 13 jaar). Meld je bij een medewerker.

Wat moet niet meer?

• Mondkapjes zijn niet meer verplicht.
  • Reserveren voor werkplekken is niet meer nodig.
  • Je hoeft geen mandje meer te gebruiken (mag wel).

Vandaag open

Bibliotheek Bergeijk
Bibliotheek Bladel
Bibliotheek Budel
Bibliotheek Maarheeze
Bibliotheek Eersel
Bibliotheek Oirschot
Bibliotheek Reusel
Bibliotheek Valkenswaard

Boeken lenen en inleveren
Je mag weer lekker door de kasten snuffelen! Ook boeken inleveren kan gewoon.

De leestafel, de koffiehoek en de toiletten
Je kunt gebruik maken van de leestafels, koffiehoek en toiletten. Ook hierbij houden we uiteraard 1,5 meter afstand.

Bijeenkomsten in de Bibliotheek
Op dit moment vinden er alleen online activiteiten plaats. Op korte termijn hopen we weer activiteiten in de vestiging te kunnen hervatten. Wij informeren je daar zo snel mogelijk over.

Gebruik van computers en werkplekken
Als je gebruik wilt maken van een computer en een werkplek in de Bibliotheek kun je deze reserveren. Reserveren kan bij voorkeur via email, naar de betreffende vestiging. Geef je naam, contactgegevens, vestiging en de gewenste dag en tijdstip door. Heb je geen email? Dan kun je een plek reserveren bij de medewerker in de Bibliotheek of telefonisch in de betreffende vestiging. Het is verplicht naderhand de werkplek schoon te maken. Meer informatie hierover vind je in de Bibliotheek. Om gebruik te maken van onze faciliteiten (computer/leestafel) wordt een gezondheidscheck gedaan en moet je een registratieformulier invullen dat zo nodig gebruikt kan worden voor bron- en contactonderzoek.

Heb je vragen over de corona maatregelen?

We helpen je uiteraard graag verder. Je kunt ons bereiken via info@bibliotheekdekempen.nl of via 085 77 33 200.

We kijken ernaar uit om je weer te verwelkomen in de Bibliotheek!
Blijf gezond en let goed op elkaar!

Lid worden

Lid worden, of de Bibliotheek aan iemand cadeau doen kan in deze periode kan ook. Dit kan via de website, je krijgt je pas dan binnen enkele werkdagen toegestuurd. Je inloggegevens ontvang je direct via e-mail. Zo kun je direct je eerste reserveringen plaatsen.