Bibliotheken blijven open

Je kunt bij ons terecht voor gratis hulp bij de CoronaCheck-app en prik- en testafspraken maken. Ook blijf je welkom om boeken te lenen en terug te brengen.

Je hebt geen QR-code nodig om ons te bezoeken. Houd bij een bezoek rekening met de huidige corona maatregelen.

Huidige maatregelen

• Een mondkapje is verplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder.

• Houd 1,5 meter afstand.

• Kom niet naar de bibliotheek als je griep- of verkoudheidsklachten hebt.

• Onze vestigingen sluiten om uiterlijk 17.00 uur.

• Er mogen maar een beperkt aantal bezoekers binnen. Vraagt een medewerker je even te wachten? Volg dan dit verzoek op.

• Er vinden geen evenementen plaats in de Bibliotheek.

Hulp bij de de CoronaCheck-app en afspraken maken

Je kunt tijdens de openingsuren van de Bibliotheek terecht voor gratis hulp bij het maken van een (booster)prik afspraak of een test afspraak. Ook kan de Bibliotheek helpen bij vragen over de CoronaCheck-app of het verkrijgen van het coronatoegangsbewijs.

Op onze website vind je heel veel informatie. Kom je er toch niet uit? Kom dan langs of bel ons om een afspraak te maken. De hulp is gratis. Neem je identiteitskaart mee en zorg dat je in kunt loggen met Digi-D. Vind je dat lastig of kan je dat nog niet? Ook daar kunnen we je bij helpen.

Vandaag open

Bibliotheek Bergeijk
Bibliotheek Bladel
Bibliotheek Hapert
Bibliotheek Budel
Bibliotheek Maarheeze
Bibliotheek Eersel
Bibliotheek Oirschot
Bibliotheek Reusel
Bibliotheek Valkenswaard

Lenen en Lezen

Boeken lenen

Je bent welkom om boeken te lenen en terug te brengen. De inleverdatum van alle materialen is verlengd t/m maandag 17 januari. Als je je er niet prettig bij voelt om langs te komen, is dat niet nodig.

We proberen het aantal mensen in de Bibliotheek zo beperkt mogelijk te houden. Maak vooral ook gebruik van de mogelijkheid om boeken gratis te reserveren.

De Online Biblliotheek

Genieten van verhalen vanuit huis? Dat kan met de Online Bibliotheek. Met je Bibliotheekabonnement kun je duizenden e-books en luisterboeken lenen, gewoon vanuit thuis op je tablet, e-reader of telefoon.

Neem ook eens een kijkje in de gratis TijdschriftenBieb-app, hier vind je verschillende online tijdschriften.

Heb je vragen over de corona maatregelen?

We helpen je uiteraard graag verder. Je kunt ons bereiken via info@bibliotheekdekempen.nl of via 085 77 33 200.

Blijf gezond en let goed op elkaar!