AfhaalBieb en corona

Bibliotheken mogen de deuren niet volledig openen. Gelukkig blijft het lenen van boeken nog steeds mogelijk. De Bibliotheek blijft open voor het afhalen van reserveringen en terugbrengen van materialen. De inleverdatum van alle materialen is automatisch verlengd tot het moment dat we onze deuren weer volledig mogen openen.

Boeken lenen: Hoe werkt het?

Reserveer je materialen online via de catalogus of de eBieb App.

Indien er een reservering voor je klaar staat neemt een medewerker contact op om een ophaalmoment in te plannen. Heb je nog boeken thuis? Dan mag je deze uiteraard ook inleveren.

We vragen je uiteraard rekening te houden met de corona maatregelen en voldoende afstand te houden en een mondkapje te dragen.

Bekijk hier de uitleg over online reserveren, bekijk hier de uitleg over online zoeken en snuffelen in de catalogus of bekijk onderstaande filmpjes.

Boeken inleveren: Hoe werkt het?

Heb je je boeken uit? We vinden het fijn als je ze weer inlevert, zodat andere leden ze ook weer kunnen lenen. Inleveren kan in alle vestigingen in speciaal daarvoor bestemde inleverbakken.

Bergeijk, Bladel, Budel, Eersel, Oirschot, Reusel en Valkenswaard:
Dinsdag t/m donderdag van 11:00 tot 13:00 uur.
* Bibliotheek Bladel heeft een inleverbus waar je 24/7 boeken in kunt leveren.

Maarheeze:
Dinsdag en donderdag van 11:00 tot 12:00 uur.

Hapert:
Woensdag tussen 13:30 en 15:30 uur.

Bestel een boekenpakket

Wil je je eens laten verrassen? Of vind je het lastig om online te reserveren? Vanaf 1 april kun je ook op afspraak een boekenpakket ophalen.

Laat je verrassen door 3 boeken in jouw favoriete genre! Uiteraard mag je meerdere pakketjes ophalen.

Volwassenen kunnen kiezen uit: Actie en avontuur, leven en liefde, cultuur en reizen, op reis in eigen land en daarbuiten, en grootletterboeken. Jeugdleden kunnen kiezen uit: Voorlees/prentenboeken, Avi start, Avi M3, Avi M4, 6-9 algemeen, 9-12 en 12+. Geef gerust aan of het voor een jongen of meisje is.

Bel of mail naar jouw vestiging en geef je voorkeur door. Vermeld daarbij je naam, telefoonnummer, pasnummer, voorkeur voor genre/leeftijd en voorkeur voor ophaalmoment. Wij nemen contact met je op zodra het voor je klaarligt. Vergeet je pasje niet!

Wanneer kan ik terecht bij de AfhaalBieb?

Een medewerker neemt contact met je op om een ophaalmoment in te plannen.
Zo kunnen we met tijdslots werken en het aantal bezoekers per moment beperkt houden.
Hieronder zie je een overzicht van de dagen en tijden per vestiging waarop je een afspraak kunt maken.

Bergeijk
Dinsdag t/m donderdag en zaterdag van 11:00 tot 13:00 uur.

Bladel
Maandag t/m donderdag van 11:00 tot 14:00 uur en vrijdag van 11:00 tot 15:00 uur.

Budel
Maandag t/m vrijdag van 11:00 tot 13:00 uur en zaterdag van 11:00 tot 12:00 uur.

Eersel
Dinsdag t/m donderdag van 11:00 tot 13:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 13:00 uur.

Hapert
Woensdag van 13:00 tot 15:00 uur.

Maarheeze
Dinsdag en donderdag van 11:00 tot 12:00 uur.

Oirschot
Dinsdag t/m donderdag van 11:00 tot 13:00 uur.

Reusel
Dinsdag en donderdag van 11:00 tot 14:00 uur en vrijdag van 11:00 tot 15:00 uur.

Valkenswaard
Maandag tot vrijdag van 11:00 tot 13:00 uur en zaterdag van 11:00 tot 12:00 uur.

Heb je nog vragen? We helpen je graag verder.
Stuur ons een e-mail. Liever bellen?
Onze vestigingen zijn van maandag tot
donderdag van 10:00 tot 15:00 bereikbaar.

Reserveren via de website

Reserveren via de eBieb app

Lid worden

Lid worden, of de Bibliotheek aan iemand cadeau doen kan in deze periode kan ook. Dit kan via de website, je krijgt je pas dan binnen enkele werkdagen toegestuurd. Je inloggegevens ontvang je direct via e-mail. Zo kun je direct je eerste reserveringen plaatsen.