AfhaalBieb en corona

De lockdown is verlengd tot 15 maart. Gelukkig blijft het lenen van boeken nog steeds mogelijk. De Bibliotheek blijft open voor het afhalen van reserveringen en terugbrengen van materialen. De inleverdatum van alle materialen is automatisch verlengd tot 22 maart.

De AfhaalBieb is open!

Hoe werkt het?

• Reserveer je materialen online via de catalogus of de eBieb App.

• Indien er een reservering voor je klaar staat neemt een medewerker contact op om een ophaalmoment in te plannen. Heb je nog boeken thuis? Dan mag je deze uiteraard ook inleveren. We vragen je uiteraard rekening te houden met de corona maatregelen en voldoende afstand te houden en een mondkapje te dragen.

Bekijk hier de uitleg over online reserveren, bekijk hier de uitleg over online zoeken en snuffelen in de catalogus of bekijk onderstaande filmpjes.

Reserveren via de website

Reserveren via de eBieb app

Lid worden

Lid worden, of de Bibliotheek aan iemand cadeau doen kan in deze periode kan ook. Dit kan via de website, je krijgt je pas dan binnen enkele werkdagen toegestuurd. Je inloggegevens ontvang je direct via e-mail. Zo kun je direct je eerste reserveringen plaatsen.

Contact

Heb je nog vragen? We helpen je uiteraard graag verder. Je kunt ons bereiken via info@bibliotheekdekempen.nl of op werkdagen tijdens kantooruren via 085 77 33 200.

De Corona melder app

De app CoronaMelder. Je hebt er vast al over gehoord; de app van de overheid om het coronavirus te helpen beheersen en bestrijden.

Het gebruik van de app is vrijwillig. Het is best een lastige keuze of je de CoronaMelder wilt gebruiken. We helpen je graag bij het kiezen. En als je besluit de app te gebruiken? Dan helpen we je bij het installeren van de app.