KennisMakers

Ben jij een KennisMaker?

De Bibliotheek is bij uitstek een plaats om kennis te delen. Niet alleen kennis over boeken of literatuur, maar bijvoorbeeld ook hele praktische of technische kennis. De Bibliotheek heeft echter niet álle kennis zelf in huis: daarvan kan jij ons (en anderen) voorzien! Weet jij bijvoorbeeld iets over tuinieren in de stad? Of over presenteren? Of over filmklassiekers uit de jaren ‘50? Of over iets heel anders? Dan kun je nu samen met de Bibliotheek anderen kennis laten maken met jouw kennis.
 

Hoe werkt het?

De vorm is vrij. Samen met een medewerker van de Bibliotheek gaan we kijken hoe we dat kunnen organiseren en hoe je dit wilt gaan doen. Misschien wil je een workshop geven, maar misschien past een serie kleinschalige lezingen nog beter bij jouw kennis. Zo lever je dus, met jouw unieke kennis, een bijdrage aan de maatschappij, door samen met de Bibliotheek jouw kennis te verspreiden en te verdiepen. En tegelijk maak je kennis met mensen die in jouw kennis geïnteresseerd zijn. Zo word je echt een KennisMaker!

Commerciële initiatieven zijn uitgesloten van deelname.

Doe je mee?

Zie jij het wel zitten om KennisMaker te worden? Heb je een jarenlange passie die je graag wilt delen met anderen? Specifieke kennis op een bepaald gebied die ook voor anderen boeiend kan zijn? Ga dan de uitdaging aan om als KennisMaker anderen te laten delen in jouw kennis. Stuur een e-mail naar de vestiging waar je graag wat wilt komen vertellen en wij nemen contact met je op om verder te praten.

Naar contactgegevens