Beste bezoeker,

We gaan over naar een ander bibliotheeksysteem. De komende weken zullen er steeds meer diensten worden geïntroduceerd. Hou onze website in de gaten voor de updates.

Op dit moment is het weer mogelijk om in de vestigingen materialen te lenen en in te leveren. Mijn menu op de website is beschikbaar. Hier kun je reserveren, zoeken in de catalogus en geleende materialen verlengen. De eerste keer zal je bij het gebruik van mijn menu met een tijdelijk wachtwoord moeten inloggen.

Lees meer.

Webshop

Bibliotheek De Kempen biedt een veelzijdig programma voor basisscholen, peuterspeelzalen en kinderopvang op het gebied van leesbevordering, leesplezier en digitale geletterdheid. Reserveren doe je eenvoudig via de webshop. De bestelde producten worden achteraf in rekening gebracht middels een factuur.

Heb je een project, themakist, workshop of bibliotheekbezoek besteld in onze educatie webshop? Wij horen graag jouw ervaring zodat we het aanbod kunnen blijven verbeteren.

Groepsabonnementen


We bieden ook groepsabonnementen voor peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en het basisonderwijs.

Hulp nodig?

Graag wat uitleg over het bestellen? Lees de instructie over het bestelproces. Stuur ons gerust een email wanneer daarna nog iets onduidelijk is, we helpen je graag verder.

Bekijk de bestel instructie