Beste bezoeker,

We gaan over naar een ander bibliotheeksysteem. De komende weken zullen er steeds meer diensten worden geïntroduceerd. Hou onze website in de gaten voor de updates.

Op dit moment is het weer mogelijk om in de vestigingen materialen te lenen en in te leveren. Mijn menu op de website is beschikbaar. Hier kun je reserveren, zoeken in de catalogus en geleende materialen verlengen. De eerste keer zal je bij het gebruik van mijn menu met een tijdelijk wachtwoord moeten inloggen.

Lees meer.

Bibliotheek cadeaubon

Op zoek naar een origineel cadeau? Doe de Bibliotheek cadeau!

Met de Bibliotheek cadeaubon geef je een jaar lang ontspanning, inspiratie en verdieping cadeau. De ontvanger krijgt op vertoon van de bon een abonnement cadeau en krijgt daarmee toegang tot twee miljoen boeken, e-books, luisterboeken, tijdschriften en meer.

Het lidmaatschap van de bieb geeft ook korting op alle activiteiten van de Bibliotheek, zoals lezingen, workshops en boekpresentaties.

De bonnen zijn verkrijgbaar in alle vestigingen van Bibliotheek De Kempen. De bon uitsluitend gebruiken voor een (nieuw) abonnement. De bon kan niet worden ingewisseld voor contant geld.