Beste bezoeker,

We gaan over naar een ander bibliotheeksysteem. De komende weken zullen er steeds meer diensten worden geïntroduceerd. Hou onze website in de gaten voor de updates.

Op dit moment is het weer mogelijk om in de vestigingen materialen te lenen en in te leveren. Mijn menu op de website is beschikbaar. Hier kun je reserveren, zoeken in de catalogus en geleende materialen verlengen. De eerste keer zal je bij het gebruik van mijn menu met een tijdelijk wachtwoord moeten inloggen.

Lees meer.

Bibliotheek aan Huis

Lees je graag, maar ben je door lichamelijke klachten tijdelijk of blijvend aan huis gebonden en niet in staat zelf naar de Bibliotheek te komen? Als lid van de Bibliotheek komen we naar je toe, met onze gratis service Bibliotheek aan Huis.

Deze service is er speciaal voor iedereen die graag wil blijven lezen, maar zelf niet meer naar de Bibliotheek kan gaan en niet terug kan vallen op familie of kennissen.
 

De Bibliotheek aan Huis werkt heel eenvoudig

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek geef je aan wat je graag leest en hoeveel je leest. Een vaste vrijwilliger komt boeken en media bij je thuisbrengen en ook weer ophalen. Samen bepalen jullie hoe vaak en op welk tijdstip de vrijwilliger langskomt.

De Bibliotheek aan Huis is een gratis dienst, je betaalt slechts de gebruikelijke tarieven. De Bibliotheek aan Huis service is alleen van toepassing op een basis- en sterabonnement, niet op een klein abonnement.
 

De Bibliotheek heeft veel te bieden

Je kunt een keuze maken uit de ruime collectie van onze Bibliotheek. De materialen kun je in onze online catalogus bekijken. De vrijwilliger kan je hier zo nodig bij helpen. De collectie bestaat uit romans in verschillende genres en informatieve boeken. Ook kun je tijdschriften, muziek en films lenen. Als je moeite hebt met het lezen van kleine letters, zijn grootletterboeken en luisterboeken een goede uitkomst.
 

Meer informatie of aanmelden

Neem contact met ons op