Vacatures

Kom werken bij de Bibliotheek


Werk jij graag met mensen?  Ga je graag voorop in nieuwe ontwikkelingen en maak je een succes van samenwerking? Word je enthousiast van activiteiten organiseren en uitvoeren en wil je mensen helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld op het gebied van digitale vaardigheden of taal? Dan is werken bij de Bibliotheek jou misschien wel op het lijf geschreven.

Actuele vacaturesAdministratief en logistiek medewerker (20 u/w)

Ben jij een doener die van aanpakken houdt? Leg je gemakkelijk contact en werk je graag samen om de puntjes op de i te zetten voor onze vestigingen? Dan is deze functie iets voor jou.

Bekijk de vacature

Vacature leesmediaconsulent (20-24 u/w)

Zet jij graag jouw didactische en pedagogische vaardigheden in om leesplezier en mediawijsheid over te brengen aan kinderen? Help jij leerkrachten graag bij het vormgeven van leesbevordering en digitale geletterdheid op scholen? Houd je van een uitdaging en werk je graag met zowel kinderen als professionals en vrijwilligers? En wil jij werken in een betekenisvolle, maatschappelijk en educatieve omgeving? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou!

Bekijk de vacature