Kranten en tijdschriften

Lekker even een momentje voor jezelf en rustig door de krant of je favoriete tijdschrift bladeren? In al onze Bibliotheken vind je een diverse collectie tijdschriften en kranten en comfortabele plekken waar je op je gemak kunt zitten. De nieuwste nummers lees je in de bieb, oudere nummers kun je lenen.  


Overzicht tijdschriften en kranten in onze vestigingen

Delpher

Ben je benieuwd wat er vandaag de dag precies 100 jaar geleden gebeurde? Nieuwsgierig naar de krant op jouw geboortedag?

Neem dan eens een kijkje op Delpher, hier vind je ruim 120.000.000 pagina's uit Nederlandse kranten, boeken en tijdschriften uit de 15e tot 21e eeuw. Ook leuk zijn de wisselende online tentoonstellingen over bepaalde thema's. De boeken van Delpher bekijk je alleen in de Bibliotheek. De andere bronnen zijn voor iedereen te vinden op de website van Delpher.

Financieel Dagblad

Geen krantenabonnement, maar toch op de hoogte blijven van financiële en economische zaken? Als bibliotheeklid kan dat!

Lees thuis of in de bibliotheek gratis alle digitale artikelen van het Financieele Dagblad. Financieele Dagblad is een krant die diepgravende inzichten biedt in het actuele nieuws. Als lid van de bibliotheek kun je in de bibliotheek én thuis gebruikmaken van het Financieele Dagblad. Log thuis in met het lenersnummer op je bibliotheekpas en het bijbehorende wachtwoord.