Vacature administratief en logistiek medewerker

Bibliotheek De Kempen zoekt

EEN ECHTE DUIZENDPOOT….

administratief en logistiek medewerker bij team ondersteunende diensten

20 uur per week

Ben jij een doener die van aanpakken houdt? Leg je gemakkelijk contact en werk je graag samen om de puntjes op de i te zetten voor onze vestigingen? Dan is deze functie iets voor jou.

Over ons

Bibliotheek De Kempen is werkzaam in de gemeenten Bergeijk, Bladel, Cranendonck, Eersel, Reusel-De Mierden, Oirschot en Valkenswaard. Je vindt ons niet alleen in lokale vestigingen, maar ook op scholen. Met circa 40 medewerkers, ondersteund door bijna 200 vrijwilligers, zetten we ons in om van de bibliotheek een inspirerende plaats te maken waar iedereen welkom is om zich persoonlijk te ontwikkelen. We zijn op zoek naar een administratief en logistiek medewerker. Je hoofdstandplaats is het kantoor in Eersel.

Wat ga je doen?

Je maakt deel uit van het team Ondersteunende Diensten (OD), dat zich bezighoudt met het organiseren en uitvoeren van alle facilitaire en logistieke werkzaamheden. Je werkt in de mediaverwerkingsruimte om alle bestellingen te verwerken voor onze bibliotheekvestigingen en scholen waar wij een Bibliotheek op School hebben. Daarnaast heb je telefonisch en per email contact met medewerkers en leveranciers over de dienstverlening.
In deze functie ben je steeds aan het schakelen tussen verschillende taken die van jou vragen om je hoofd erbij te houden. Een greep uit de werkzaamheden:

• Mediaverwerking voor de vestigingen en scholen. Je controleert, verwerkt en verspreidt deze volgens bestaande protocollen, standaarden en afspraken.
  • Je verricht werkzaamheden voor onze ledenadministratie en het bibliotheekautomatiseringssysteem.
  • Je beantwoordt vragen van klanten en medewerkers over onze werkprocessen, logistieke zaken en kleine storingen.

Wie ben je?

Je bent iemand die goed met veel verschillende mensen overweg kan. Je denkt graag in oplossingen en houdt daarbij zelf ook van aanpakken. Als je niet weet hoe het werkt leer je het graag. En het is fijn als je administratieve ervaring hebt en goed met computers overweg kunt.

Wat bieden wij?

Een leuke, actieve functie in een organisatie die volop in beweging is. Er is een collegiale sfeer waar je fouten mag maken en ruimte is om te leren.

De functie is ingeschaald conform schaal 5 van de cao Openbare Bibliotheken (minimaal € 1938 en maximaal € 2788 bruto per maand bij een 36-urige werkweek). Je werkdagen zijn bij voorkeur woensdag en donderdag van 8:30 – 16:30 en vrijdagochtend van 8:30 – 13:00 . De aanstelling is in eerste instantie voor één jaar met uitzicht op een vast contract.

Vragen en solliciteren

Enthousiast geworden? Solliciteer dan snel voor deze functie. Dat kan tot en met 1 juli 2024 via een email met motivatie en CV naar: secretariaat@bibliotheekdekempen.nl, hier kun je ook terecht voor vragen via 085-77 33 201. De eerste gesprekken vinden plaats op maandag 8 juli in de middag.

Wij stellen geen prijs op acquisitie naar aanleiding van deze vacature.