Jaarverslag 2017

We hebben een aantal kerncijfers over 2017 voor u op een rijtje gezet. Deze delen we graag met u, omdat we trots zijn op wat we doen en op wat we daarmee bereiken!

In ons jaarverslag ziet u daarnaast ook hoe we in 2017 vorm en invulling gaven aan onze missie, visie en kernwaarden.

jaarverslag 2017

Bibliotheek De Kempen: iedereen zijn eigen verhaal

Infographic 2017

Nieuwe focus voor de toekomst

In de kern is het verhaal van de Bibliotheek al (meer dan) honderd jaar hetzelfde: wij dragen bij aan de ontwikkeling van burgers, zodat zij optimaal kunnen participeren in de maatschappij.

De missie van Bibliotheek De Kempen blijft dan ook ongewijzigd: 'Wij zijn de springplank tot participatie en zelfontplooiing'. Daar voegen we de visie: 'Iedereen doet mee'.  aan toe, evenals vernieuwde kernwaarden en een belofte.

In ons beleidsplan 2017 - 2020 lichten we toe hoe wij tot deze hernieuwde positionering zijn gekomen.