Beste bezoeker,

We gaan over naar een ander bibliotheeksysteem. De komende weken zullen er steeds meer diensten worden geïntroduceerd. Hou onze website in de gaten voor de updates.

Op dit moment is het weer mogelijk om in de vestigingen materialen te lenen en in te leveren. Mijn menu op de website is beschikbaar. Hier kun je reserveren, zoeken in de catalogus en geleende materialen verlengen. De eerste keer zal je bij het gebruik van mijn menu met een tijdelijk wachtwoord moeten inloggen.

Lees meer.

Uitleg Mijn Menu

De Bibliotheek is 24 uur per dag beschikbaar. Boeken zoeken doe je gemakkelijk in de online catalogus. Hier zoek je in meer dan tweehonderdduizend materialen van Bibliotheek De Kempen én in de collecties van andere Bibliotheken. Boeken reserveren, verlengen en andere zaken regelen? Dat doe je heel gemakkelijk via Mijn Menu. Op deze pagina vind je informatie meer informatie over de mogelijkheden van Mijn Menu.

Zelf regelen in mijn menu

Mijn gegevens
Hier kun je je persoonlijke gegevens wijzigen, zoals e-mailadres en telefoonnummer.

Wat heb ik thuis?
Hier zie je welke materialen je thuis hebt.
Ook kun je hier de leenperiode van materialen verlengen.
Je kunt alle materialen in één keer verlengen. Klik dan op ‘Alles aanvinken’.
Je kunt ook één of enkele materialen verlengen. Klik dan op ‘Niets aanvinken’ en vink de betreffende materialen aan.
Verlengen kan twee keer, tenzij de materialen al gereserveerd zijn.

Mijn reserveringen
Hier zie je een overzicht van de boeken die je gereserveerd hebt, en de huidige status van de reserveringen.

Verlanglijst
Je kunt gemakkelijk titels onthouden, bijvoorbeeld om later te reserveren. Dit doe je door in de catalogus bij de titel op ‘Verlanglijst’ te klikken. Hier vind je alle favorieten terug.

Eerder geleende titels
Hier zie je welke titels je in het verleden geleend hebt.

Persoonlijk advies
Hier krijg je leestips naar aanleiding van eerder geleende titels.

Aanschafverzoek
Wil je graag een boek lezen of materiaal lenen dat (nog) niet in de collectie zit? Dien dan hier een verzoek tot aanschaf in.

Contact
Vanuit het menu kun je rechtstreeks mailen naar Bibliotheek De Kempen. Uiteraard kun je ook bellen. Contactgegevens vind je hier.

Details financiële posten
Hier zie je of je nog openstaande bedragen moet betalen, zoals bijvoorbeeld te-laat-geld. Ook vind je hier het huidige tegoed wat op je pasje staat.

Recent betaalde posten
Hier zie je een overzicht van alle bedragen die je afgelopen jaar hebt betaald aan de Bibliotheek.

iDEAL transacties
Hier zie je terug welke iDEAL transacties je hebt gedaan, bijvoorbeeld tegoed dat je op je pas hebt gezet.

Inbox
In je inbox vind je berichten van de Bibliotheek, zo houden we je op de hoogte van de laatste stand van zaken. Hier krijg je berichten binnen over bijvoorbeeld reserveringen en materialen inleveren.

Relaties
Via 'Relaties' kunt je machtigingen instellen voor jezelf of voor anderen (bijvoorbeeld gezinsleden). Met een machtiging kan een gemachtigde voor anderen verlengen of betalen.

Berichtvoorkeuren
Hier kun je je berichtvoorkeuren instellen, bijvoorbeeld voor herinneringen en inleverattenties. In het rechtertabblad bovenin, kun je je aanmelden voor een aanwinstenmail. Hier krijg je maandelijks leesadvies op maat toegestuurd, op basis van door jou gekozen genres.

Pasje vermist melden
Je kunt je vermiste pas blokkeren door onderstaande link te volgen. Hierdoor wordt verdere toegang tot deze online diensten voor dat pasnummer geblokkeerd. Alleen een bibliotheekmedewerker kan dit ongedaan maken.

Abonnement wijzigen
Hier kun je je abonnement wijzigen. Je nieuwe abonnement gaat pas in wanneer je huidige abonnement afgelopen is. Wil je per direct een ander abonnement? Neem dan contact op met de Bibliotheek.

 

Problemen met inloggen?

Kun je niet meer inloggen in Mijn Menu? Vaak is het resetten van je inloggegevens de oplossing. We doen dit graag voor je: geef telefonisch of per e-mail jouw lidmaatschapsnummer aan ons door (staat op de pas en begint met 26681) en we maken het zo snel mogelijk voor je in orde. Onze excuses voor het ongemak!