Beste bezoeker,

We gaan over naar een ander bibliotheeksysteem. De komende weken zullen er steeds meer diensten worden geïntroduceerd. Hou onze website in de gaten voor de updates.

Op dit moment is het weer mogelijk om in de vestigingen materialen te lenen en in te leveren. Mijn menu op de website is beschikbaar. Hier kun je reserveren, zoeken in de catalogus en geleende materialen verlengen. De eerste keer zal je bij het gebruik van mijn menu met een tijdelijk wachtwoord moeten inloggen.

Lees meer.

Aanvragen bij andere bibliotheek

Als lid van Bibliotheek De Kempen heb je toegang tot 35 miljoen boeken en andere materialen. Ruim 200.000 materialen vind je in onze vestigingen, de overige materialen kun je online opzoeken en aanvragen bij andere Bibliotheken.

Hoe werkt het?

 1. Zoek je titel

  Zoek eerst in de catalogus van Bibliotheek De Kempen. Is het materiaal dat je zoekt daar niet beschikbaar? Klik dan links in
  het menu op 'in heel Nederland'. Je kunt ook rechtstreeks zoeken in de landelijke zoekmachine van de Bibliotheek.

 2. Gevonden? Reserveren!

  Heb je gevonden wat je zocht? Druk op de knop 'aanvragen' en vul je gegevens in. Je pasnummer staat op je bibliotheekpas en begint met 2668.

 3. Vergoeding

  Voor deze dienstverlening betaal je minimaal €3,-. Daarnaast betaal je voor sommige materialen leengeld. Je kunt vooraf aangeven of je met het bedrag akkoord gaat. Wanneer het materiaal klaarstaat, ontvangt je een bericht. Je kunt het dan ophalen in je eigen bibliotheekvestiging.

Verzoek tot aanschaf

Niet gevonden wat je zocht? Dien dan een aanschafverzoek in via dit formulier.