Dvd's en muziek

Alleen maar boeken en tijdschriften in de Bibliotheek? Helemaal niet! We hebben ruim 2000 dvd’s in onze collectie die je via de online catalogus kunt reserveren. We voegen regelmatig nieuwe titels toe. Voor het lenen van dvd's betaal je € 2,50,- per titel. Heb je een STER-abonnement? Dan betaal je geen leengeld.

FilmBieb

Heb je in de collectie van Bibliotheek De Kempen niet de dvd gevonden die je zocht? Je kunt ook een dvd reserveren van een andere Bibliotheek en deze in de lokale Bibliotheek laten bezorgen.

Als lid van de Bibliotheek kan je ook een kijkje nemen op Filmbieb. Met ruim 3.500 films en 500 series voor jong en oud is hier voor ieder wat wils te vinden. Op Filmbieb vind je ook veel trailers en boeiende achtergrondinformatie. Je kunt alle titels aanvragen en laten bezorgen bij je lokale Bibliotheek.

Voor de dienstverlening via FilmWeb betaal je € 3.50 per geleende schijf.

MuziekWeb

Als lid van de Bibliotheek kun je via Muziekweb 24 uur per dag meer dan 500.000 cd’s, 300.000 lp’s en 30.000 muziekdvd’s aanvragen en naar de lokale Bibliotheek laten versturen. Dit kan zowel via de website van Muziekweb als in de online catalogus.

Via MuziekwebLuister kun je als lid in de lokale Bibliotheek gratis naar de complete collectie van Muziekweb luisteren. Naast 450.000 albums en 4,5 miljoen tracks vind je er ook een schat aan informatie over albums, artiesten en genres.

Voor de dienstverlening via MuziekWeb betaal je € 3.50 per geleende schijf.