Jeugd | 0-6 jaar

De informatie op deze pagina komt van Jeugdbibliotheek.nl.
Op Jeugdbibliotheek.nl is nog veel meer te vinden over lezen.

Prentenboeken Top 10

De leukste luisterboeken

Meer over de Luisterbieb

Weet je dat je ook naar veel boeken kunt luisteren? Installeer de gratis LuisterBieb-app op je tablet of smartphone. Luister naar de leukste boeken, waar en wanneer je maar wilt.

Voorleesfilmpjes

Voorleesfilmpjes op Jeugdbibliotheek.nl

Bekijk de voorleesfilmpjes van de Voorleeshoek, Bereslim, SchoolTV en Wepboek. Met je Bibliotheekaccount kun je onbeperkt genieten van alle filmpjes. Handig en leuk!

Populaire boeken

Boekentip 0-3 jaar

Een papa-tijger heet een tijger, de mama heet tijgerin, en hoe heet de baby-tijger? En de kleine olifant en pandabeer? Je vindt het hele boekenfilmpje in De Voorleeshoek. Of leen dit boek bij jouw bieb.

Boekentip 3-6 jaar

Heksje Mimi en Roosje vinden in het bos een zielig vogeltje. Hij wil niet vliegen of zingen. Is het vogeltje soms ziek? Bekijk het hele boekenfilmpje in De Voorleeshoek. Of leen dit boek bij jouw bieb.

'Moppereend'

Leen Moppereend op jeugdbibliotheek.nl

Eend is mopperig. Niemand wil met haar spelen. Tenminste... dat vindt zij. Moppereend is gekozen tot prentenboek van het jaar. Een mopperboek om vrolijk van te worden!

Ken je BoekStart al?

website BoekStart

Kinderen die als baby al zijn voorgelezen, zijn later beter in taal. Je kan dus niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen! BoekStart laat kinderen en hun ouders van boeken genieten.

Lees deze e-books op je mobiel of tablet

Naar alle e-books op jeugdbibliotheek.nl