Beste bezoeker,

We gaan over naar een ander bibliotheeksysteem. De komende weken zullen er steeds meer diensten worden geïntroduceerd. Hou onze website in de gaten voor de updates.

Op dit moment is het weer mogelijk om in de vestigingen materialen te lenen en in te leveren. Mijn menu op de website is beschikbaar. Hier kun je reserveren, zoeken in de catalogus en geleende materialen verlengen. De eerste keer zal je bij het gebruik van mijn menu met een tijdelijk wachtwoord moeten inloggen.

Week van de Mediawijsheid

Hoe helpen apps, chats en digitale tools ons in het leven? En wanneer zit technologie ons juist in de weg? Tijdens de Week van de Mediawijsheid van 8 t/m 15 november stellen we iedereen de vraag: wanneer kies jij om aan of uit te staan?

Workshop Vloggen van Teun Peters (9+)

Wil jij gaan vloggen, maar weet je niet zo goed hoe je dat aanpakt? Of wil jij gewoon graag weten hoe bekende YouTubers werken? Kom dan tijdens de Week van de Mediawijsheid naar de Workshop Vloggen van een van Nederlands bekendste vloggers, Teun Peters.

Ouderavond Social Media

Hoe kun je als ouder zorgen dat je jouw kind met een gerust hart 'los' kunt laten in de digitale wereld? Het jongerenwerk van Cordaad Welzijn en Bibliotheek de Kempen beantwoorden in deze workshop alle vragen en geven handige tips en trucs.

Week van de Mediawijsheid

In een wereld vol media moeten we constant keuzes maken. Nog even je appjes checken of ga je vroeg slapen? Laat je je kind alleen op de tablet of lees je samen een boekje? Regel je zelf je online bankzaken of laat je dat doen door een ander? De Week van de Mediawijsheid 2019 heeft daarom als thema: ‘Aan of uit?'

Naar de website van de Week van de Mediawijsheid