Nederland Leest

Één boek, duizend gesprekken

Over de grens

Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. In november leest heel Nederland daarom één boek. Lezers krijgen dit boek cadeau van de bibliotheek, het centrum voor ontmoeting en gesprek.

Met een boek reis je in een mum van tijd van Jakarta naar New York en ben je maar een paar bladzijden verwijderd van 1924. Ook kun je met een boek je eigen grenzen verleggen en je wereld vergroten met nieuwe ervaringen en verhalen.

Andere titels van Adriaan van Dis

Nederland Leest Junior

Katvis van Tjibbe Veldkamp

In Katvis gaat een jongen voor een vriend over zijn eigen grenzen heen: hij doet dingen die hij helemaal niet durft. Misschien zou dit verhaal ook over jou kunnen gaan of over iemand die je kent. Lees het en oordeel zelf.

Bekijk dit boek

Andere titels van Tjibbe Veldkamp

E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books en luisterboeken van Adriaan van Dis

E-books en luisterboeken van Tjibbe Veldkamp

Meer lezen over reizen, grenzen verleggen en je wereld vergroten?