Geef dit jaar de bieb cadeau en trakteer daarmee ook jezelf op een lokale verrassing!

Ons hele leven ziet er momenteel anders uit dan anders. We zijn meer thuis en we leven in een kleinere wereld. In de wintermaanden is er dan ook niets fijner dan het lezen van een boek! Boeken helpen te ontspannen en ontsnappen. Zoals Lloyd Alexander ooit zei:

Blijf lezen. Het is één van de meest fantastische avonturen die je kunt beleven.

Daarom zet Bibliotheek De Kempen deze feestdagen lezen en leesplezier in de spotlight. Welke vriend, vriendin of familielid maak jij blij met een bibliotheek abonnement?

Als je een van de eersten bent, krijg jij als waardering een lokale voucher ter waarde van €10,-. Je hebt de keuze uit verschillende vouchers voor lokale organisaties en ondernemers.

Je kunt al vanaf €35,- een abonnement cadeau doen. Geef iemand in jouw omgeving het mooiste cadeau dat er is; een jaar lang eindeloos lees- en luisterplezier. Met onze ruime collectie boeken, films, luisterboeken en e-books is er voor iedereen wat wils. Luister, lees, ontdek, ontwikkel, geniet van prachtige verhalen en profiteer van korting op allerlei activiteiten.